Corona och Healing på djur

I dessa tider är det inte bara världen och människan som verkar bli stressad och orolig, våra fyrbenta vänner känner av oss och det som händer som ingen annan, ibland bättre än hur vi känner själva. Djur tar också upp energier som vi inte alltid är medvetna om eller uppfattar själva. Det är viktigt för djuren att landa i en stressfri och harmonisk miljö för att rensa sina system regelbundet.

Vi är många som påverkas både psykiskt och ekonomiskt och behöver hjälpa varandra genom det här, vad jag kan bidra med är denna form av läkning och återhämtning i sin renaste form. Om du tror att ditt eller någon annans husdjur skulle må bra av en energipåfyllning står min dörr öppen. Jag erbjuder nu halva priset för våra fyrbenta vänner. Debitering sker efter besöket då det är djuret som bestämmer om de vill ta emot energin eller inte. Alltid djurens rätt i centrum och godkännande först.

Energiterapi fungerar lika bra på djur som på människor. Djur är mer mottagliga på det sättet att energierna går in snabbare och på kortare tid, djur har inga konstiga tankeföreställningar och är väldigt rena i sina egna energier. Energiterapin känner av blockeringar i kroppen och läker på ställen där spänningar finns.

Varmt välkommen för din fyrbenta vän att landa en stund i närvaro och kärlek. Min reiki och energiterapi riktas främst till hundar, katter och hästar.


Ordinarie pris: 600 kr.
Nuvarande erbjudande: 300 kr.


Kommentarer

Populära inlägg