Självkänsla kurserna

Hej på er!

Nu har jag hållit i tre självkänsla kurser hittills. Det har varit otroligt givande att möta så många olika individer och utvecklingskurvor. Jag är så innerligt tacksam som har fått tagit del av detta mod som ungdomarna visat upp och de resultat de fått av att lära sig följa sitt hjärta och stärka sin inre trygghet. 

När hjärtat talar finns inget behov av att fly, när hjärtat talar är det alltid rätt men tro mig, det behöver inte för det vara lätt. Hjärtats väg kan skrämma de flesta, för när du inte kan luta dig tillbaka på falska antaganden om dig själv eller vila i offerkoftan över att livets glädje inte var för dig behöver du börja ta ansvar. Det svåraste en människa kan göra är att erkänna sin kraft. När du står i ditt ljus är du helt öppen och samtidigt så stark men för att komma dit behöver du återigen ta ansvar, ett förminskande kan ibland vara bekvämt. Att erkänna den du i sanning är kan kräva ett inre arbete du inte är redo för än, eller så är du det, men har inte vetat förrän nu att det varit det du flytt ifrån.

Egots största rädsla är ju att du ska finna ditt livskall, för i den stunden blir du fri i dig själv och en stor del av egot behöver då dö. Egot har en annan plan för dig och kommer göra allt i sin makt för att du ska välja den rädda vägen istället. Egot överlever ju inte utan dina inre rädslor så det livnär sig på just dessa. Det gäller att varje dag veta hur mycket en ger näring och lever i sin kärleksfulla och ljusaste version av sig själv, hur den inre dialogen också går då, samt hur den rädda delen talar inom oss. Rädsla vs Intuition. Det är så lätt att tona in på fel väg och jag möter många varje vecka som även kan förvirra bort sig i allt som har med personlig utveckling att göra. Det finns en unik anledning till att just du finns, förvalta din potential och inre drivkraft väl. Om du känner dig förvirrad behöver du släppa ut ditt inre brus och ta bort alla intryck inom allt som har med detta själsliga att göra för att navigera rätt i ditt inre vad just ditt hjärta längtar efter.




Kommentarer

Populära inlägg